Pasen

Pasen

Vrijdag 8 maart 2024

Pasen

Woensdag 27 maart vieren we Pasen op de Müllerpier. Dit begint met het traditionele paasontbijt. Voor dit paasontbijt maken de kinderen een ontbijt voor een ander kind in een mooi versierde doos.

Vandaag hebben de leerlingen van groep 1 t/m 5 een lootje mee naar huis gekregen, waarop zij informatie over zichzelf schrijven, ontbijtwensen en eventuele allergieën. Dit lootje kan t/m dinsdag 12 maart ingeleverd worden bij de leerkracht. De groepen 6 t/m 8 zullen dinsdag het lootje zelf op school invullen. Op woensdag 13 maart krijgt iedere leerling een lootje van een andere leerling mee naar huis, samen met een lege doos. Deze doos wordt dan versierd voor de andere leerling die op het lootje staat. We willen u vriendelijk verzoeken om de kinderen te begeleiden bij het versieren van de doos. Denk hierbij aan de hobby’s, sporten die op het lootje staan of in gezellige paassferen.  

Uw kind neemt op dan op woensdag 27 maart de versierde doos gevuld met een ontbijt weer mee naar school. School zorgt voor het drinken bij het ontbijt. En op deze feestelijke dag mogen de leerlingen traditiegetrouw in hun pyjama naar school komen en maken we er een gezellige ochtend van met elkaar!

De kinderen die meedoen aan de Ramadan mogen de ontbijtdoos die ze krijgen meenemen naar huis. Graag even van tevoren vermelden bij de leerkracht. 

Op donderdag 28 maart zijn alle leerlingen vrij vanwege een studiedag. We zien de kinderen graag dinsdag 2 april weer op school. 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl