Müllerpierdag

Vrijdag 2 februari 2024

Vrijdag 9 februari vieren we met elkaar de Müllerpierdag. Deze dag wordt ieder jaar gevierd en staat in het teken van iets liefs doen voor een ander! Ook stellen we op deze dag een goed doel centraal. Dit jaar willen we graag geld ophalen voor de dierenbescherming. De leerlingen van de leerlingenraad hebben voor dit doel gekozen. De groepen 3 t/m 8 maken een verjaardagskalender met het thema dieren. Deze verjaardagskalenders worden verkocht op vrijdag 9 februari vanaf 14:45 uur in de klas van uw eigen kind. De prijs voor deze verjaardagskalender mag u zelf bepalen (graag gepast betalen). Dit kan contant of via een QR-code (dit heeft onze voorkeur).  

De kleuters hebben binnen het thema kunst een kunstbeeldje gemaakt. Deze kunstbeeldjes worden voor het goede doel verkocht. Om de drukte een beetje te spreiden zal de verkoop bij de kleutergroepen over de dag verdeeld zijn. Dit ziet er als volgt uit: De groepen 1-2A en 1-2C die ’s ochtends binnen starten, verkopen op dat moment de kunstbeeldjes. De andere twee groepen 1-2B en 1-2D kunnen ’s middags de kunstbeeldjes verkopen. De verkoop ’s middags start om 14.45 uur. De kinderen mogen dan meteen met de ouders mee naar huis. Voor de andere twee kleutergroepen (1-2A en 1-2C) eindigt de dag gewoon om 15.00 uur.  

Verder zullen wij deze dag iets moois knutselen om aan een ander te geven die ze lief vinden of voor wie ze dankbaar zijn. De kinderen kunnen zelf kiezen aan wie ze het presentje willen geven: aan de buurvrouw, mama, papa, boer/zus, oma/ opa, buurvrouw, zwemjuf, enz. 

Na afloop van de verkoop mogen de kinderen direct mee naar huis. De kinderen die naar de BSO gaan kunnen zelf een verjaardagskalender kopen met contant geld. Extra donaties zijn altijd welkom!  

We hopen er opnieuw een gezellige Müllerpierdag van te maken! 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl