Nieuws Müllerpier, 18-09-2023

Nieuws Müllerpier, 18-09-2023

Maandag 18 september 2023

Personeel:

Ons team is de afgelopen week versterkt met 2 nieuwe collega's. Jesse Koopstra gaat op de donderdag de gymlessen verzorgen voor groep 3 t/m 8 en Asiye Songul is onze nieuwe schoolmaatschappelijk werkster. We heten Jesse en Asiye van harte welkom en zijn erg blij dat zij ons team komen versterken. In onderstaand stukje stelt Asiye zichzelf voor: 

Mijn naam is Asiye Songul, ik werk als schoolmaatschappelijk werker op de Müllerpier
Mijn werkdag is op de maandag van 8.00-16.00 uur

Wanneer kunt u terecht bij de Schoolmaatschappelijk werker?

Ik help u bij enkelvoudige hulvragen, enkele voorbeelden van de vragen voor kinderen, ouders en school waarbij ik kan oudersteunen:

· Wanneer u merkt dat uw kind wat onzeker is en u zou hem of haar daar meer bij willen helpen?

· Wanneer u als ouders gescheiden bent en u wilt weten wat de SMW’er voor uw kind kan betekenen

· Wanneer u kind moeite heeft met het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis

· Wanneer uw kind geen plezier meer op school heeft of het niet lukt om vriendjes te maken

· Wanneer u als ouder moeilijkheden in de opvoeding van uw kind ervaart.

 U kunt mij bereiken via : 0650549636 of asongul@solnetwerk.nl

 

AVG

Op de algemene ouderavond is er gesproken over het invullen van de AVG (privacy van uw zoon of dochter onder schooltijd).
In de schoolpraatap staat helemaal onderaan in het blauw menu het kopje Toestemming AVG. Zou u dit zo snel mogelijk willen invullen. Op deze manier weten wij of we foto's of filmpjes kunnen gebruiken voor diverse doeleinden. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd even langskomen zodat we u verder kunnen helpen.

Kennismakingsgesprekken

De komende week staan de kennismakingsgesprekken op de planning. Tijdens deze gesprekken is het doel dat de leerkrachten en de kinderen/ouders elkaar beter leren kennen. 
Sommige kinderen vinden het spannend om bij deze gesprekken aanwezig te zijn. Soms helpt het om thuis al te bespreken wat uw kind graag wilt vertellen aan zijn of haar juf/meester. Bijvoorbeeld: Met wie speel je graag? Wat doe je als je thuis bent? Zit je op een sport? Waar wil je dat de juf of meester je bij helpt?

Foutje in de schoolgids

Een oplettende ouder wees ons op een foutje in de schoolgids. De meivakantie begint op 27 april en niet op 25 april. Onze excuses hiervoor. 

 

Uitjes

Groep 7 en 8 zijn op bezoek geweest bij het STC. Zij hebben onder andere T-shirts bedrukt, naamplaatjes gemaakt, orders gepickt en diverse knopen leren maken.
Groep 4 is op bezoek geweest bij Professor Plons in het Maritiem Museum. 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl