Sluiting Kiddooz Schiecentrale

Sluiting Kiddooz Schiecentrale

Woensdag 5 juli 2023

Beste ouders,

Afgelopen maandag kregen wij vanuit Kiddooz Schiecentrale het bericht dat zij gaan sluiten na de zomervakantie. We begrepen dat jullie dit bericht afgelopen vrijdag hebben gekregen. De timing van dit bericht vinden wij uitermate teleurstellend. We snappen dat dit voor veel onrust zorgt zo vlak voor de zomervakantie. 

We willen graag morgenochtend van 8.30 uur tot 9.00 uur met de betrokken ouders overleggen. Dit overleg zal plaatsvinden in de speelzaal. Er zijn een aantal stappen die wij hebben genomen en daar willen we jullie graag over bijpraten. Ook hebben we vernomen dat er vanuit Kiddooz een aantal dingen zijn gezegd over de Müllerpier die niet kloppen. 

Ik wil graag in kaart brengen hoeveel ouders er nu omhoog zitten met de opvang en om welke dagen dit gaat. Deze informatie heb ik nodig voor andere bso's. Mocht u morgenochtend andere verplichtingen hebben, dan ontvang ik deze informatie graag per mail. De punten die we morgenochtend bespreken zal ik ook naar diegene die niet aanwezig kunnen zijn mailen.

Groet,

Petra Notenboom


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl