Nieuws Müllerpier, 25-01-2021

Nieuws Müllerpier, 25-01-2021

Maandag 25 januari 2021

Beste ouders,

We zijn alweer begonnen aan de vierde schoolweek van 2021. Er wordt hard gewerkt. Door de kinderen, door u als ouders en door ons team.

Het is iedere dag opnieuw voor ons allemaal een uitdaging om werk, onderwijs, opvang en zorg zo goed mogelijk te combineren. Waarschijnlijk lukt dit de ene dag beter dan de andere dag.
Waar het onderwijs normaal gesproken een overzichtelijke situatie is; kinderen komen naar school, gaan naar hun klas en krijgen daar les van een juf of een meester, is de werkelijkheid nu compleet anders.
Kinderen werken thuis, bij familie/vrienden of op school in de noodopvang. Iedere (thuis)werkplek ziet er anders uit. Sommige kinderen zijn in staat om behoorlijk zelfstandig hun werk te maken, andere kinderen hebben juist wat meer hulp nodig. Wanneer alle kinderen gewoon in de klas les krijgen, zijn we als school gewend om goed met verschillen om te gaan. Nu de scholen gesloten zijn, streven wij er opnieuw naar zo goed mogelijk om te gaan met verschillen tussen kinderen. 
Wij hopen dat we zo snel mogelijk op een veilige manier de school weer kunnen openen. De kinderen missen school en wij missen de kinderen.

 

Corona

Vandaag is bekend geworden dat juf Chantal positief is getest op het coronavirus. Haar klachten vallen tot nu toe mee en wij hopen uiteraard dat dit zo blijft. Zij zal vanuit huis het online onderwijs aan groep 8 verzorgen.
Juf Chantal is afgelopen vrijdag aanwezig geweest voor de noodopvang van de bovenbouw. Na overleg met de coronacoördinator van ons bestuur is het risico voor de andere aanwezigen ingeschat als laag. Wel krijgen we het advies om alert te zijn op eventuele klachten.  

 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl