Lockdown en thuisonderwijs

Lockdown en thuisonderwijs

Dinsdag 15 december 2020

Beste ouders,

Gisteravond heeft het kabinet tot een vergaande lockdown besloten. 

Een van de maatregelen is dat de basisscholen vanaf morgen dicht gaan tot en met 17 januari 2021. Dat betekent dat het vandaag, dinsdag 15 december, de laatste schooldag is van uw kind. Dat besluit heeft ons allen overvallen en zagen wij ook niet aankomen.

Wij hebben op advies van het bestuur besloten om geen les meer te geven tot de vakantie, ook niet online. De leerkrachten zullen woensdag en donderdag gebruiken om zich verder voor te bereiden op het geven van onderwijs op afstand. Zo kunnen ook zij van de kerstvakantie gaan genieten en zijn ze er klaar voor om vanaf 4 januari onderwijs op afstand te geven.

Mocht u thuis geen device (laptop/computer) hebben waarop uw kind kan werken dan kunt u een mail sturen naar petra.verschuure@rvko.nl. De chromebooks kunnen dan woensdag of donderdag opgehaald worden op school door één van de ouders. Er dient dan een bruikleenovereenkomst te worden getekend.

Er is gisteren een mail verstuurd met daarin de instructie om Aerobe in te stellen. Mocht u hierbij problemen ondervinden dan kunt u woensdag of donderdag contact opnemen met de school. 

Woensdag 16 en donderdag 17 december en vanaf maandag 4 januari is er noodopvang beschikbaar voor kinderen waarvan beide ouders een vitaal beroep hebben (of alleenstaande ouders met een vitaal beroep). Als u hiervan gebruik wilt maken dient u van tevoren een mail te sturen naar petra.verschuure@rvko.nl . 

Vandaag is dus de laatste lesdag van uw kind in 2020. Een abrupte afsluiting van het jaar. Maar we maken er met elkaar een gezellige en zinvolle dag van. In alle klassen staat vanmiddag het samen afsluiten van het jaar centraal. 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl