Techniekweken 2020

Techniekweken 2020

Donderdag 5 november 2020

De techniekweken starten dit jaar op maandag 9 november en duren tot vrijdag 20 november, het thema dit jaar is "bouwen". Tijdens de opening op maandag 9 november zullen de kinderen door een tunnel, gemaakt door leerlingen van groep 8, lopen. Normaal gesproken gaan we tijdens de techniekweken met alle groepen naar verschillende musea. Door de aangepaste maatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Wel hebben we andere dingen geregeld!

De groepen 1-2 krijgen een gastles van een archeoloog en gaan in Delfshaven naar de Campsite waar zij tiny houses gaan bekijken. Groep 3 krijgt een gastles vanuit het Chabotmuseum en een gastles 'Thuis is mijn huis'. Ook zijn er een aantal groepen die gevels gaan fotograferen. Alle groepen krijgen workshops van een kunstenares, zij gaat de kinderen met verschillende materialen leren stapelen. Deze week zijn er (digitale) colleges van ouders die werkzaam zijn in de bouwsector. 

De techniekweken worden afgesloten met het maken van een digitale schoolkrant. Hierin komen berichten te staan van alle groepen en wordt gemaakt door leerlingen van groep 8. 

We willen u vragen om uw kind een foto mee te geven van het ouderlijk huis. Wij willen daar een grote collage van maken. 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl