Dankjewel MAAS!

Dankjewel MAAS!

Vrijdag 17 mei 2024

Als vanzelfsprekend maakt het MAAS-theater deel uit van ons lesprogramma. Gisteren was er de jaarlijkse Artdag van groep 7 en beseften we ons weer hoe fijn het is om samen te werken met het theater. Mooi om te zien hoeveel plezier alle kinderen met elkaar hebben. Even een andere dynamiek in de groepen door het samenwerken met een andere school, ouders zagen dit terug in de voorstelling. Zij waren trots om te zien hoe hun kinderen gegroeid waren op het podium, allemaal op hun eigen manier. Goed dat het proces voorop staat, samenwerken en creatieve inbreng van kinderen centraal stellen. Een visie op de ontwikkeling van kinderen waar wij als Müllerpier helemaal achter staan. Daarbij leuke begeleiders, die dat allemaal weten samen te brengen in een mooie voorstelling.

Reacties van MAAS zelf op de dag; “Voor ons was het ook weer een feest!”, “Daar groeit mijn Maas-hart van.”, “Hoe tof dat ook de ouders zien hoe hun kinderen groeien, zó waardevol.” 

Groep 8 is vandaag gestart met het voorbereiden voor de eindvoorstelling in het MAAS-theater, wij wensen ze net zoveel plezier toe!


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl