Sinterklaas

Sinterklaas

Vrijdag 17 november 2023

Dit jaar komt Sinterklaas op 18 november aan in Nederland. De school zal samen met ouders versierd worden. De kinderen hebben met juf Anne al mooie dingen gemaakt die opgehangen gaan worden.

Uiteraard mogen alle kinderen op school hun schoen zetten. Dit jaar zal dat op dinsdag 28 november zijn.
Op 5 december hopen we Sinterklaas buiten op het schoolplein te mogen ontvangen. Alle ouders zijn van harte welkom om rondom het plein te blijven kijken. Na het ontvangst gaan de groepen apart op bezoek bij Sinterklaas. 
Als leerlingen verkleed willen komen op deze dag is dat uiteraard prima. Ook zal er gezorgd worden voor wat lekkers. Het is wel de bedoeling dat iedereen zijn eigen tussendoortje meeneemt. De kinderen zijn op 5 december om 12.00 uur vrij.

De kinderen van groep 5 t/m 8 maken een surprise voor elkaar. Dit jaar mogen de kinderen een cadeautje van 4 euro kopen voor een ander. Tip: bekijk met uw kind alvast wat er te koop is voor 4 euro, zo kunnen ze dit zelf invullen op het lootje. De kinderen van groep 5 en 6 krijgen vandaag het lootje mee naar huis om in te vullen. Deze moet op dinsdag 21 november weer mee terug naar school. De groepen 7 en 8 zullen het lootje op school invullen. Op dinsdag 21 november worden de lootjes getrokken. De surprises moeten op vrijdag 1 december wroden ingeleverd. Ze worden dan boven in de hal tentoongesteld. Op dinsdag 5 december worden de surprises uitgepakt.

17 nov: groep 5-6 lootje mee naar huis
18 nov: Sint komt aan
20 nov: Studiedag (kinderen zijn vrij)
21 nov: groep 5-6 lootjes inleveren, lootjes trekken groep 5 t/m 8
28 nov: schoen zetten
1   dec: surprises inleveren groep 5 t/m 8 (tentoonstelling)
5   dec: Sinterklaasfeest op school, alle leerlingen 12 uur uit


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl