Nieuws Müllerpier 10-09-2021

Nieuws Müllerpier 10-09-2021

Vrijdag 10 september 2021

Informatieavond

De algemene informatieavond kan helaas nog niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden. U zult de informatie over het schooljaar krijgen van de groepsleerkacht en op dinsdagavond 14 september is er een online vragenuurtje. U ontvangt de informatie hierover van de juf of meester van uw kind. 

De kennismakingsgesprekken vinden wel fysiek plaats op school. De gesprekkenplanner zal vanaf dinsdag 21 september openstaan, zodat u zich kunt inschrijven. Mocht u het kennismakingsgesprek liever online voeren, dan kunt u een afspraak maken met de groepsleerkracht.

 

Uitjes

De afgelopen 2 weken zijn we al flink op stap geweest met de kinderen.
 
Groep 7 is naar de schooltuin geweest om de producten te oogsten die ze voor de vakantie hebben gezaaid. Er kwamen tassen vol met aardappels, uien, courgettes enz. mee terug naar school. Ook hebben zij een bezoek gebracht aan de brandweer. Ze moesten zelfs oefenen met brand blussen.

De groepen 1/2 en 3 zijn naar een voorstelling geweest bij Maas. Ook voor de groepen 4, 5 en 6 zijn de theaterlessen weer gestart. 

Groep 5 en 6 zijn op bezoek geweest bij het Wereldmuseum 'Reis je rijk'. 

Ook de komende weken staan er leuke dingen op de planning. Zo gaan de kleutergroepen naar professor Plons en groep 8 gaat op bezoek bij de zeekadetten. 

Via deze weg willen we alle ouders die zijn meegegaan als begeleiding bedanken voor hun hulp. 

 

 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl