Nieuws Mullerpier, 21-05-2021

Nieuws Mullerpier, 21-05-2021

Vrijdag 21 mei 2021

schooltijden

Vanaf dinsdag 25 mei zullen wij weer onze reguliere schooltijden hanteren. Dit houdt in dat alle groepen weer dezelfde begin- en eindtijden hebben. We starten de schooldag tussen 8.15 uur en 8.30 uur en de kinderen zijn om 15.00 uur uit. 

 

circusvoorstelling

Alle groepen hebben deze week kunnen genieten van een circusvoorstelling van het gezelschap 'Têtê Bêche'. Zij gaven een acrobatische voorstelling en vertoonden hun kunsten met een diabolo buiten voor de school. Gelukkig zat het weer mee! Deze voorstelling was ter promotie van het Circusstad Festival. Het festival is door de corona-maatregelen uitgesteld en staat nu gepland voor september. De artiesten genoten van het spelen voor publiek en onze kinderen keken vol verwondering naar hun kunsten. 

 

voorstelling Melomaniac

Afgelopen donderdag zijn we met groep 8 naar de voorstelling Melomaniac geweest. Dansers van Maas en blazers, strijkers en een slagwerker van het Rotterdams Philharmonisch Orkest zochten naar nieuwe dansvormen op oude klanken en verleidden elkaar tot interactie.
Het was erg bijzonder om met elkaar weer in het theater te zijn en te kijken naar een voorstelling. Na de voorstelling mochten de kinderen vragen stellen en feedback geven aan de musici en de dansers. De voorstelling is vanavond te streamen voor alle mensen thuis (tickets verkrijgbaar via Maas).

 

Schoolfotograaf

Dinsdag 25 mei en woensdag 26 mei zullen er schoolfoto's worden gemaakt. 

 

Kamp groep 8

Net voor de meivakantie hebben wij van ons bestuur groen licht gekregen voor het schoolkamp van groep 8. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang! Het thema dit jaar is: Expeditie Robinson. De ouders van de kinderen in groep 8 zullen komende week meer informatie krijgen. 

 

Nationaal Programma Onderwijs (NPO)

Het ministerie van OCW heeft met het NPO geld beschikbaar gesteld om het onderwijs op de scholen te versterken. Dit vanuit de aanname dat er als gevolg van de coronapandemie stagnatie zou zijn opgetreden in de ontwkkeling van veel leerlingen. Het College van Bestuur heeft voor u een brief opgesteld met informatie over dit programma.

 brief bestuur NPO


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl