leerkracht positief getest

leerkracht positief getest

Zondag 28 maart 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vandaag is bekend geworden dat de groepsleerkracht van groep 8 positief is getest op het Coronavirus.

Hierop hebben wij direct contact gezocht met de coronacoördinator van ons bestuur de RVKO. Op basis van ons gesprek werd duidelijk dat uw kind in de categorie overige contacten valt. In deze categorie is er een laag risico op besmetting en er is op dit moment geen aanleiding tot zorg. Het is echter wel verstandig om de aankomende 10 dagen alert te zijn op klachten bij uw kind. Wanneer uw kind klachten krijgt, wilt u uw kind dan thuis houden? In overleg met de GGD kunt u overwegen of uw kind getest moet worden. Graag horen wij van u de uitslag voordat uw kind weer naar school komt. In onderstaande link vindt u de brief van de GGD waarin zij dit advies nog verder uitleggen.

https://lci.rivm.nl/basisonderwijs-covid19-overig-contact

De kinderen uit groep 8 en hun broertjes en zusjes die op onze school zitten gaan in preventieve quarantaine. De ouders van de leerlingen uit groep 8 hebben een apart bericht gekregen.

Mocht u vragen hebben wat betreft het Coronavirus, dan kunt u contact opnemen met het landelijk nummer 0800-1351 of uw huisarts.

Heeft u andere vragen of maakt u zich zorgen dan horen wij dat graag. U kunt mij bereiken op petra.verschuure@rvko.nl 

Wij kijken naar de mogelijkheid om as. woensdag het paasontbijt thuis te bezorgen bij de kinderen die in quarantaine zitten. Hier hebben we een aantal hulpouders voor nodig. Bent u in de gelegenheid om te helpen, dan kunt u mij mailen op bovenstaand emailadres. 

 

Met vriendelijke groet,

Petra Notenboom-Verschuure


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl