Nieuws Mullerpier, 06-01-2021

Nieuws Mullerpier, 06-01-2021

Woensdag 6 januari 2021

Thuiswerken

De eerste week van het jaar is begonnen! Een week die we met elkaar heel anders hadden voorgesteld. De school is vrijwel leeg en de leerkrachten zijn hard aan het werk om het thuisonderwijs goed te laten verlopen.
Wij realiseren ons dat dit voor iedereen verre van ideaal is. Het thuiswerken van de kinderen in combinatie met het thuiswerken van ouders kan soms voor problemen zorgen. Voor ons als school staat het welbevinden van de kinderen op de eerste plaats. Mocht het zo zijn dat uw kind het werk van de weektaak niet afkrijgt, wilt u dit dan laten weten aan de leerkracht. We kunnen dan met elkaar kijken naar een mogelijke oplossing.

 

Cito

Normaal gesproken worden in januari de midden toetsen van Cito afgenomen. Deze zullen nu uitgesteld worden. Zodra er bekend is wanneer de scholen weer opengaan, zullen we ook een nieuw afname moment plannen. 

 

Gebruik van Google Classroom

We hebben begrepen dat er een aantal vragen zijn m.b.t. het gebruik van Google Classroom. De ICT- en Privacy afdeling van ons bestuur (de RVKO) heeft voor ouders een brief opgesteld met antwoorden op een aantal vragen. Via onderstaande link kunt u de brief lezen. 

 brief van het bestuur m.b.t. het gebruik van Google

 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl