Nieuws Mullerpier, 11-12-2020

Nieuws Mullerpier, 11-12-2020

Vrijdag 11 december 2020

Personeel

Deze week zal juf Nicole haar LIO-stage in groep 1/2 A afronden. We zijn erg blij dat we u mee kunnen delen dat zij bij ons op de Müllerpier blijft werken. Juf Nicole blijft 2 dagen in de week in groep 1/2 A lesgeven en zal ook 2 dagen in de week in groep 1/2 B lesgeven.

Komende week is de laatste week dat juf Ien (op donderdag in groep 1/2 B) en juf Nancy (op dinsdag in groep 4) bij ons werken. We willen deze 2 leerkrachten bedanken voor hun invalwerk bij ons op school.

 

Babynieuws!!!

Juf Gerdien is bevallen van een prachtige, gezonde dochter met de naam Lotus. Met moeder en dochter gaat gelukkig alles goed. Wij wensen juf Gerdien en haar man veel liefde en geluk samen met dit kleine wondertje!

 

Kerstfilm

Afgelopen week hebben alle groepen hard gewerkt aan de inmiddels traditionele kerstfilm. Dit jaar staat de film in het teken van 'traditie'. Geïnspireerd door het Klokhuis laten de kinderen allerlei vormen van tradities zien. 
Donderdag 17 december is de première van de film. De kinderen zullen onder het genot van een glas (kinder)champagne en popcorn de film gaan bekijken. Uiteraard zal een fotomoment op de rode loper niet ontbreken. Kinderen mogen in feestelijke kleding naar school komen. 
Het is dit jaar helaas niet mogelijk om ouders de film op school te laten bekijken. Wel zullen we na de première voor de kinderen de link van de film delen, zodat u deze ook thuis kunt kijken. 

 

Ouderraad

Via deze weg wil ik de ouders van de ouderraad en de overige hulpouders bedanken voor alles wat zij hebben gedaan. December is een drukke maand met veel gezelligheid. Juist in deze tijd met alle coronamaatregelen willen we dat alles voor de kinderen zo normaal mogelijk verloopt. De kinderen hebben genoten van het Sinterklaasfeest en kijken nu vol bewondering naar alle mooie lichtjes in de kerstboom. 

Luchtkwaliteit

Vanuit ons schoolbestuur is er voor elke klas een luchtkwaliteit / co2 meter bezorgd. Deze week zijn de meters in gebruik genomen. Fijn om te weten wanneer het raam open moet, maar ook wanneer het even dicht kan. 

 

Corona

In een eerder bericht hebben wij een link van een beslisboom gedeeld om te bepalen of uw kind wel of niet naar school kan komen. Hieronder kunt u de link vinden met de nieuwste versie van deze beslisboom.

beslisboom


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl