Nieuws Mullerpier, 27-11-2020

Nieuws Mullerpier, 27-11-2020

Vrijdag 27 november 2020

Sint Nieuws

Deze week is er in de school hard gewerkt aan het Sinterklaasthema. Alle groepen hebben versiering geknutseld voor in de gangen. In de groepen 1/2 is er flink gebakken voor in de bakkerswinkel. Er is kruidnootjesbingo gespeeld en natuurlijk hebben alle groepen pietengym gehad. 

Volgende week zal Sinterklaas bij ons op school slapen. Alleen is hij 's ochtends alweer vroeg vertrokken! Behalve vrijdag 4 december...

Belangrijk:

  • Donderdag 3 december moeten de surprises voor de groepen 5 t/m 8 ingeleverd worden.
  • Vrijdag 4 december zijn de kinderen om 12.00 uur uit.

 

Ouder- en overblijfbijdrage

De mail met betrekking tot de ouder- en overblijfbijdrage zult u in januari ontvangen. Dit is iets later dan dat u gewend bent. Uiteraard heeft dit geen gevolgen voor de activiteiten voor de kinderen. 


Aanmelden jongere broertjes / zusjes

Zit uw zoon of dochter bij ons op school en heeft hij of zij nog een jonger broertje of zusje? Dan verzoeken wij u om hem of haar bij ons aan te melden (als u dit nog niet gedaan heeft). Op die manier hebben wij goed in beeld hoeveel broertjes en zusjes wij de komende jaren kunnen verwachten. 

 

Geruchten...

Via verschillende kanalen hebben wij gehoord dat er wat geruchten circuleren over het restaurant aan de overkant. Er wordt gezegd dat dit bij de school gaat horen... 
Omdat wij als school het belangrijk vinden dat iedereen over dezelfde informatie beschikt het volgende: Wij zouden dit als school er erg graag bij willen hebben. We merken dat we nu weinig ruimte hebben voor extra activiteiten. Op bestuursniveau zijn ze hier ook mee bezig, maar we hebben nog geen zekerheid en/of bevestiging. Zodra we dit wel hebben zullen we dit uiteraard communiceren.
Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u deze altijd aan de directie stellen. 

 

 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl