Sinterklaas

Sinterklaas

Dinsdag 24 november 2020

Beste ouders,

Het Sinterklaasfeest zal dit jaar vanwege de coronamaatregelen iets anders lopen dan dat u van ons gewend bent. Helaas geen grote gezamenlijke intocht voor ouders en kinderen. Toch hebben we samen met de ouderraad een mooi alternatief gevonden. 

Sinterklaas zal namelijk vanaf maandag 30 november logeren bij ons op school. De speelzaal wordt omgetoverd tot de slaapkamer van Sinterklaas. Helaas is hij iedere ochtend al weg, behalve... vrijdag 4 december. Dan is hij nog op in zijn 'slaapkamer'. De groepen 1 t/m 5 zullen op vrijdag 4 december een bezoekje brengen aan de slaapkamer van Sint. Zij nemen dan voor Sint en Piet spulletjes mee voor een heerlijk ontbijt. Daar wordt dan voor hem gezongen en zal Sinterklaas uit het grote boek lezen. Voor de groepen 6 t/m 8 gaat Sinterklaas online, zodat ook zij nog even kunnen kletsen met de Sint. 

Aanstaande donderdag mogen alle kinderen meedoen met pietengym en kunnen zij een echt pietendiploma halen. Zij mogen deze dag dan ook als Sint of Piet verkleed komen en/of in deze kleding gymen. 

Op dinsdag 1 december mogen de kinderen hun schoen zetten. Wie weet zit er de volgende dag wel wat lekkers in!

De kinderen van groep 5 t/m 8 moeten op donderdag 3 december hun surprises inleveren in het kantoor van juf Mascha en juf Petra. Wilt u ervoor zorgen dat surprise in een vuilniszak of tas zit verpakt en er duidelijk op staat voor wie hij is?

Beneden in de hal hebben kinderen uit groep 1-2 een mooie stal voor het paard 'O zo snel' gebouwd. En boven in de gang staat een grote stoomboot. Iedere klas is al bezig om versiering te maken en deze wordt deze week opgehangen in de school. As. vrijdag zullen we hiervan wat foto's plaatsen. 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl