Nieuws Mullerpier, 30-10-2020

Nieuws Mullerpier, 30-10-2020

Vrijdag 30 oktober 2020

Personeel

- Juf Gerdien is sinsds maandag 26 oktober aan het genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Juf Katja is een dag extra gaan werken, zodat groep 3 nu de hele week juf Katja als groepsleerkracht heeft. Wij verwachten juf Gerdien in maart weer terug op school!
- Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is juf Marina ook al enige tijd afwezig. Ook zij is in verwachting! Echter haar zwangerschap verloopt minder voorspoedig als gehoopt, waardoor ze rustig aan moet doen en niet mag werken. Gelukkig gaat het met juf Marina nu weer goed en ook de baby is hard aan het groeien. 
- Met juf Jasmijn gaat het al weer iets beter. Zij heeft echter nog wel klachten, waardoor zij nog niet mag werken. Pas als zij 24 uur klachtenvrij is mag ze weer naar school komen. Deze week hebben alle kinderen samen met juf Bea een tekening voor haar gemaakt en juf Jasmijn was hier erg blij mee!

 

Uitjes

Zolang de richtlijnen van de RIVM het toelaten gaan wij wel op stap met de kinderen. Wij gaan echter niet meer met het OV. Wij maken bij uitstapjes gebruik van Buzz010. Deze bus is speciaal voor basisscholen en komt de kinderen op school ophalen en zet ze bij het betreffende uitstapje af. Kinderen zitten alleen in de bus met de kinderen uit hun eigen klas. Kinderen hoeven geen mondkapje op in de bus, maar dit mag wel. Volwassenen in de bus zijn verplicht een mondkapje te gebruiken. 
Bij de musea die we bezoeken reserveren we tijdsloten, zodat we op dat moment de enige zijn in het gebouw. 

 

AVG-formulier

Komende week zult u een nieuw AVG formulier in de tas van uw kind vinden. Wij willen namelijk graag meer foto's en filmpjes met u delen, zodat u een beter beeld krijgt wat er in de school allemaal gebeurt. Door alle Corona maatregelen is het lastiger om ouders te betrekken bij activiteiten. Wij lopen er nu echter tegenaan dat kinderen niet in beeld gebracht mogen worden en dat we dan geen filmpjes en/of foto's kunnen delen met de ouders van de groep. 
Tijdens de techniekweken willen we een digitale schoolkrant maken, zodat u als ouders kunt zien wat er gedaan is. Ook tijdens het Sinterklaas- en Kerstfeest willen we graag filmpjes maken, zodat u toch een kijkje in de school kunt nemen.


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl