Nieuws Mullerpier, 18-09-2020

Nieuws Mullerpier, 18-09-2020

Vrijdag 18 september 2020

 

Corona

Leerkrachten die verkouden zijn (of andere coronaklachten) hebben, mogen niet op school komen. Zij maken een testafspraak en mogen weer op school werken als zij een negatieve uitslag hebben. Uit ervaring merken we dat het maken van een testafspraak en het krijgen van de uitslag een aantal dagen duurt. Tot nu toe is het ons gelukt om de groepen op te vangen, maar wij weten niet hoe dit in de toekomst zal gaan. Wij doen ons uiterste best om geen klassen naar huis te sturen, maar houden er rekening mee dat dit wellicht gaat gebeuren. Op bestuursniveau wordt er door de ICT-afdeling hard gewerkt om alle software gereed te maken, zodat kinderen ook thuis kunnen werken (als er een hele klas naar huis wordt gestuurd).

 

Afwezigheid juf Marina

Juf Marina zal de komende tijd wegens gezondheidsredenen afwezig zijn.

In groep 4 zal juf Nancy vanaf 29 september op dinsdag de groep draaien. Vandaag heeft zij al even kennisgemaakt met de klas. Juf Jasmijn is er de andere dagen van de week. 

In groep 1/2 B zal juf Ien voorlopig op donderdag voor de groep staan en juf Jackie op vrijdag. Juf Ien heeft gisteren een kijkje genomen in de klas.

Juf Mascha neemt de IB-taken (onderbouw) van juf Marina over.

Wij zijn erg blij dat we vervanging hebben gevonden in een tijd met een groot lerarentekort!

 

Luizenpluizen

Normaal gesproken vinden er regelmatig 'luizenpluis' momenten plaats. Met de nu geldende coronaregels is dit helaas niet mogelijk om op school te doen. Wilt u thuis regelmatig uw kind checken op eventuele aanwezigheid van hoofdluis? Op de site van het CJG kunt u meer informatie lezen over hoofdluis.

Informatie over hoofdluis. 

Instellen schoolapp

Bij de start van een nieuw schooljaar moet u de app opnieuw instellen, zodat u de pushberichten van de groep van uw kind(eren) ontvangt. Wij hebben gemerkt dat nog niet alle ouders dit gedaan hebben.
1. Open de schoolapp.
2. Klik op het wieltje, rechtsboven in het scherm.
3. Vink de groep(en) waarvan u pushberichten wilt ontvangen aan.
4. Ga terug naar het hoofdscherm.

 

Maastheater

Vandaag zijn de groepen 4, 5 en 6 weer gestart met de theaterlessen. Zij zullen iedere vrijdag een uur theaterles krijgen van de docenten van het Maastheater.

Groep 7 is gestart met het project 'de wilde keuken'. Samen met het Maastheater wordt er de komende weken gewerkt aan dit project, waarbij de toekomst van eten centraal staat. 

 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl