start schooljaar

start schooljaar

Vrijdag 28 augustus 2020

Beste ouders/verzorgers,

Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad! 
Het team van de Mullerpier heeft de afgelopen week hard gewerkt om alle lokalen in te richten voor het nieuwe schooljaar. Het ziet er weer netjes uit en de juffen en meesters hebben er zin in!

Voor de vakantie waren er speciale 'corona-regels'. Helaas zijn deze nog steeds van toepassing.

  • Bij het halen en brengen van de kinderen mogen wij geen ouders toelaten in de school of op het schoolplein. De kinderen van de groepen 1-4 verzamelen tussen 8.15 en 8.30 uur op het schoolplein bij hun leerkracht. Zij lopen gezamenlijk naar binnen.
    De kinderen van de groepen 5-8 lopen tussen 8.15 en 8.30 uur zelfstandig naar hun klas. 
  • Wij adviseren en verzoeken u om, indien u uw kind ophaalt of brengt, ook met ouders onderling en de leerkracht 1,5 m afstand te bewaren.
  • Indien uw kind coronagerelateerde klachten heeft, moet hij of zij thuisblijven. Zij mogen pas weer naar school nadat zij 24 uur klachtenvrij zijn. (Kinderen uit groep 1 en 2 mogen bij verkoudheidsklachten wel naar school)
    Indien een gezinslid koorts heeft (vanaf 38 graden) mag uw kind niet naar school komen.
  • Indien er teamleden zijn die verkoudheidsklachten hebben of andere coronagerelateerde klachten mogen zij niet werken. Zij moeten zich laten testen en wachten op de testuitslag. 
  • Wij proberen de uitstapjes weer op te pakken, mits deze te doen zijn met de coronaregels. Hierbij staat de veiligheid voor de kinderen en de leerkrachten voorop.

Dit schooljaar staat de algemene ouderavond gepland op 15-09. Deze zal niet door gaan in de vorm zoals u gewend bent, vanwege de corona maatregelen. De leerkrachten zullen de informatie per mail met u delen. Vervolgens wordt er op dinsdag 15-09 van 19.00 - 20.00 een digitaal vragenuurtje gepland voor ouders. Verdere informatie hierover volgt nog. 

Hartelijke groet,

Het team van de Mullerpier


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl