Müllerpierdag

Müllerpierdag

Dinsdag 14 januari 2020

Vrijdag 7 februari vieren we met elkaar de Müllerpierdag. Deze dag staat in het teken van iets liefs doen voor een ander. Dit jaar willen we graag geld ophalen voor de Stichting Jarige Job. (https://www.stichtingjarigejob.nl/wat-wij-doen) Samen met de leerlingenraad hebben we dit goede doel uitgekozen. Alle kinderen maken voor deze gelegenheid een mooie sokpop. ’s Middags vanaf 15:00 uur kunt u deze zelfgemaakte sokpop kopen. De prijs voor deze sokpop mag u zelf bepalen. Graag gepast betalen!

Van 14:00 uur tot 15:30 uur bent van harte welkom om ons verjaardagsfeestje te vieren. In de klaslokalen kunt u samen met uw kind oudhollandse spelletjes spelen en/of een poppenkastvoorstelling bekijken. De kinderen van de groepen 7 en 8 maken voor deze feestelijke gelegenheid iets lekkers voor bij de koffie/thee. Deze hapjes zijn tegen een kleine bijdrage te koop.

Verder zullen wij in deze week iets moois knutselen om aan een ander weg te geven. De kinderen kunnen zelf kiezen aan wie ze het presentje willen geven: de zwemjuf, papa, mama, zus, opa, de buurvrouw, etc.

We hopen er opnieuw een gezellige Müllerpierdag van te maken!

 

 


Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl