Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Woensdag 15 mei 2019

17 t/m 20 juni wordt er in Delfshaven weer de jaarlijkse avondvierdaagse georganiseerd voor basisscholen. De kinderen lopen 5 kilometer (groepen 1 t/m 5) of 7,5 km (groepen 6 t/m 8). Op donderdag krijgen ze een wel verdiende medaille.

De ervaring leert dat de avondvierdaagse voor kinderen van de kleutergroepen als zwaar ervaren wordt. U kunt zelf het beste inschatten of het voor uw kind haalbaar is om mee te doen aan dit evenement. 

Ouders moeten zelf zorgen voor voldoende begeleiding van de kinderen tijdens de avondvierdaagse:

  • Voor kinderen tot en met groep 4: 1 ouder op 2 kinderen.
  • Voor kinderen vanaf groep 5: 1 ouder op 5 kinderen

U kunt uw kind(eren) inschrijven voor de avondvierdaagse op dinsdag 21 mei en donderdag 23 mei vóór schooltijd en op woensdag 22 mei na schooltijd. De inschrijftafel staat boven in de hal van de school. U kunt ter plekke het inschrijfformulier invullen en deze met het inschrijfgeld á € 3,50 inleveren bij de inschrijftafel.

De leerkrachten lopen niet mee. U bent als ouder verantwoordelijk voor de begeleiding tijdens het lopen en het vervoer van en naar de startlocatie.

De avondvierdaagse gaat van start vanaf het Heemraadsplein. Daar staat een Müllerpiertafel waarvandaan de kinderen gezamenlijk vertrekken. De kinderen van de groepen 1-4 ontvangen de eerste avond een button, zodat goed zichtbaar is bij welke school zij horen.

  • De kinderen van de groepen 1 t/m 5 lopen 5 kilometer - vertrek om 19.00uur (verzamelen om 18.45 uur).
  • De kinderen van groep 6 t/m 8 lopen 7,5 kilometer - vertrek om 18.30 uur (verzamelen om 18.15 uur).

Het is niet nodig om de kinderen bij de start aan te melden. Denkt u aan het Müllerpierrugzakje, het is leuk als wij als school herkenbaar zijn!

De organisatie van het evenement benadrukt dat de kinderen geen lolly’s mogen eten tijdens het lopen, dat de ervaring leert dat teenslippers onverstandig zijn tijdens de avondvierdaagse en dat zij in verband met de grote opkomst en de veiligheid buggy’s/kinderwagens afraden. 

Wij hopen op een grote opkomst!

Terug

St. Jobskade 14-16

3024 EN Rotterdam

010 4255385

bsmullerpier@nullrvko.nl